Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kontakt och samarbete

För kontakt och samarbete vänligen maila till cawamedia@blogbiz.se bloggportal

bloggportal

På Cawa media har bloggat i flera år om våra event. Cawa media har också sett fördelarna med att blogg och sprida om våra event. Vi är ofta inbjudna till kändisfester, galor och kungligheter. Vi har jobbat i flera år med våra event och har en bred kundkrets. kaffe online

Ska du ha ett event och inte riktigt vet hur du ska gå till väga så kan du alltid kontakta oss.  Denna blogg har vi startat upp på bloggportalen blogbiz. Hos blogbiz bloggportal kan man tjäna pengar på sin blogg. Alla annonser är utmärkta enligt marknadsföringslagen. Följer dessutom alla regler som finns och även GDPR lagen följer vi.

Välj den bästa bloggportalen för att tjäna pengar

Här är den viktigaste fasen! Det finns idag många möjligheter för att sätta upp en blogg.

Vårt råd är att göra rätt från början. Du bör välja en bra bloggportal som för det första ger dig de tekniska förutsättningar du behöver för att lyckas. Hos blogbiz bloggportal får man all denna hjälp gratis.

Din webbplats bör exempelvis ladda snabbt, se snygg och proffsig ut, den ska vara enkel att använda. Därför ska den vara lätt att använda både för dig och dina läsare. Bloggen ska däremot vara säker från spam och virus. Dessutom bör du ha tillräckligt med utrymme att nyttja på de servrar där du har din webbplats.

Finns många olika bloggportaler och det är lätt att gå vilse här och göra ett val som man sedan ångrar.

En bra bloggportal ska också ha ett bra pris. Det finns många bra bloggportaler som ger dig all möjlig teknisk funktionalitet och kvalitet men det är dumt att betala överpriser för en massa saker du inte kommer att behöva. Hos Blogbiz bloggportal är det gratis att blogga. Däremot enda du betalar är din egen domänadress.

Företag vill ej sponsra om du ej har en egen domänadress som kostar ca 180 kr per år.

Andra sidor jag rekommenderar

Besök denna blogg om du vill veta mer om dejtingsidor!  

 

Till startsidan