Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Morbius

SF Studios & Sony Pictures bjöd in till en

Exklusiv förhandsvisning av

MORBIUS

I närvaro av regissör Daniel Espinosa

Tisdagen den 29 mars, 2022
Biograf Rigoletto, Kungsgatan 16

Innan filmen bjöds det på dryck och popcorn.
Dörrarna öppnar 17.45 och filmvisningen börjar 18.30.
Filmen är 104 minuter (1.44 lång)

Varmt välkomna önskade SF Studios och Sony Pictures via Erwik Communication. Morbius har biopremiär i hela landet den 30 mars 2022. Sponsorerna under eventet var Filmstaden, Clean Drink och Mulderbosch.

Om Morbius

En av Marvels mest fängslande och motstridiga karaktärer kommer på bio när Oscar®belönade Jared Leto förvandlas till den gåtfulle antihjälten, Michael Morbius. Dr Morbius är svårt sjuk i en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde. Han tar en desperat chans och vad som först verkar vara ett lyckat resultat visar sig snart vara något som kan vara värre än sjukdomen.

 

Foto: Karina Ljungdahl.

Lämna ett svar

Till startsidan